Zakelijke evenementen

Jouw evenement met maximaal effect!

Menukaart Foarûnder

Benieuwd naar onze menukaart? 

Particulier

Benieuwd naar onze particuliere evenementen?

Trouwfeest

Benieuwd naar onze trouwfeest mogelijkheden?

Groepsactiviteiten

Benieuwd naar onze groepsactiviteiten?

Zakelijk evenement organiseren doe je bij It Foarûnder

Een zakelijk evenement organiseren is altijd bijzonder. Iets waar je naar uitkijkt. Je hoopt op verbinding, blije gezichten en blijvende herinneringen. Of het nu gaat om een bijzondere dag voor medewerkers, een bedrijfsuitje, een relatie evenement of jubilieum, personeels evenement; jouw evenement moet 100% kloppen. Daar is It Foarûnder voor! Een Zakelijk evenement organiseren wij van A tot Z. Van eerste brainstorm tot einde van het evenement. Wij zetten jouw wensen en doelen om in een onvergetelijke beleving. Altijd op maat; passend bij jouw organisatie, gelegenheid, gastprofiel en budget.

vergaderlocatie friesland

Vergaderlocatie

Op zoek naar een vergaderlocatie dicht bij de steden Sneek, Heerenveen & Leeuwarden? It Foarûnder is centraal gelegen maar er toch helemaal tussenuit. Als u bij ons een vergaderruimte boekt bent u verzekerd van een inspirerende omgeving en een prachtige locatie op het starteiland in het Sneekermeer.

zakelijke bijeenkomsten evenementenlocatie Friesland Starteiland Sneek It Foarûnder

Relatie evenement

Een relatie event is dé manier om persoonlijke aandacht te schenken aan je zakelijke contacten of klanten. Bovendien is het een uitstekende manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Outdooractiviteiten in Friesland

Bedrijfsuitje

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsuitje, teambuilding of bijzonder dagprogramma? Daar gaan veel vragen aan vooraf. Gaat het om een kleine team, activiteit met de directie of dagprogramma voor de hele organisatie?

Evenementenlocatie aan het water

Productpresentatie

Na lange tijd is het zover: jouw nieuwe product of dienst is klaar voor de wereld. Maar hoe zorg je dat de wereld het weet? Met een ijzersterke productlancering! Je viert het immers maar eenmalig, zonder herkansing. Daarom zorgen wij voor een evenement waar je gasten nog jaren over napraten.

Restaurant & Evenementenlocatie Sneekermeer

Personeels evenement

Een goed personeelsevent is niet alleen leuk, maar zorgt ook voor verbinding. Samen stilstaan bij genomen hobbels, successen vieren en waardering uitspreken: een succesvol personeelsevenement zorgt voor gemotiveerde medewerkers en sterke teams. Heb je er binnenkort een op de planning?

Locatie

Kolmarslân 1

8626 GH Offingawier

Contact

info@starteiland.com

0515-416712

Volg ons op de social media

Openingstijden

April: De weekenden vanaf 11 april vanaf 10:00 uur

Mei: Woensdag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Juni: Dinsdag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Juli: Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Augustus: Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

September: woensdag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Oktober: Zaterdag & Zondag vanaf 10:00 uur