Uniek plekje met een een uniek uitzicht...

It Foarûnder

Unieke evenementenlocatie in Friesland

Organiseer hier je event

500 ligplaatsen

Passantenhaven Starteiland

Welkom!

Als het om eten, drinken & gezelligheid gaat is It Foarûnder al meer dan 40 jaar een begrip in Sneek en omstreken. It Foarûnder onderscheidt zich door de gezellige & ongedwongen sfeer, welke bepaald wordt door de familie Vellinga en hun enthousiaste team. Het is een plek waar j elkaar ontmoet en waar je je vrienden of familie mee naar toeneemt. Vanaf de drie ruime terrassen met een prachtig uitzicht over het Sneekermeer kun je aanschuiven voor een goede kop koffie, een lekkere lunch, borrel en/ of diner. Ook zeer geschikt voor de kleine gast, die zich uit kunnen leven in de bijbehorende speeltuin en een ijsje kunnen halen in de bijbehorende snackbar!

Yodi Vellinga

Onze Menukaart

Chefs Specials

Lunchkaart

Chefs Specials

Borrelkaart

Chefs Specials

Dinerkaart

.

Als je op het Starteiland bent, kun je hier goed genieten van de watersport op het Snekermeer❗👍 Een goede locatie voor een gezellige middag, ook voor personen zonder boot....je kunt over met de pont en genieten maar 😎👍

GERDA DE JONG /  CLIENT

Nette vlotte bediening, goed eten en een prima service! Vooral de locatie is uitmuntend! Goed met de boot en pont te bereiken.

JARITH VAN DE HOEF  CLIENT

Vriendelijke, behulpzame bediening (familie Vellinga?), snelle service ondanks de hitte en het volle terras. Om de hoek kun je met jonge kinderen vh speeltuintje gebruik maken en een softijsje bestellen

WALES GOUDENSVDNHANDEL 

Reserveren?

Tot 15:00 kan er online geserveerd worden via dit reserveringsformulier. Na 15:00 nemen wij alleen telefonische reserveringen aan. 

%d bloggers liken dit: