Feest!

It Foarûnder is dagelijks geopend voor een feest in alle soorten en maten! Wilt u een knusse borrel geven om uw verjaardag te vieren of organiseert u een grote reünie van uw oude school? Dit is bij ons allemaal mogelijk!

9

Familiefeest

Elk jaar is het tijd voor een feestje en wat is dan leuker om uw Verjaardag, familiefeest, trouw jubilieum met familie en vrienden te vieren. Maar het kan ook knap vermoeiend zijn. Herkent u dat als u thuis uw feestje viert? Rennen, vliegen, huis overhoop, dat u zelf constant aan het rennen bent om alle gasten te voorzien van hapjes en drankjes, om ze vervolgens uit te zwaaien en te bedenken dat u niemand eigenlijk echt gesproken hebt?

Deze zorgen ontneemt It Foarûnder u graag. In goed overleg zorgen we ervoor dat uw verjaardag onvergetelijk wordt en dat niemand iets tekortkomt! Maar nog belangrijker: u kunt zelf echt genieten van de middag en / avond! 

 

Trouwfeest

Bedrijfsfeest

De mooiste dat van jullie leven wil je als newlyweds beleven op een bijzondere plek. Uiteraard mag er op deze dag als bruidspaar en gasten aan niets ontbreken. Wij nemen jullie zoveel mogelijk uit handen, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten, omringd door familie en vrienden.  Bij ons kan een informele receptie worden gehouden, een sfeervol diner plaats vinden met een spetterend trouwfeest worden afgesloten.

Wij kunnen jullie helpen bij de invulling van de perfecte trouwdag. Van bruidstaart, fotografie, de bloemen tot aan de professionele live band of DJ!

 

Wilt u dat collega’s elkaar beter leren kennen in een ontspannen setting? Vieren dat uw doelstellingen gehaald zijn? Een feest geven ter ere van een jubileum? Of is er een andere aanleiding om uw (bedrijfs)feest te organiseren? Wij verzorgen uw feest, rekening houdend met uw doelstellingen. Van ontvangst tot aan uw vertrek, met een complete culinaire invulling dat aansluit op uw wensen, gasten en budget.

 

Vraag een offerte aan

CONTACT


It Foarûnder
Kolmarslân 1
8626GH Offingawier
info@starteiland.com

Reserveringen restaurant
Telefoon 0515416712

Offertes voor feesten
Telefoon 0651443801

OPENINGSTIJDEN


Vanaf 20 april 
Zaterdag & Zondag vanaf 10:00 uur 

Mei & September
Woensdag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Vanaf 19 Augustus
woensdag t/m zondag vanaf 10.00 uur

Oktober
Zaterdag & Zondag vanaf 10:00 uur 

Vragen? Let us know!

12 + 13 =