Evenementen

Vlakbij Sneek, Leeuwarden, Heerenveen, op een eiland in het Sneekermeer  ligt, in een oase van rust, de evenementen- recreatie- feest- trouw- en vergaderlocatie It Foarûnder. Onze eigen vrijstaat waarin de krachten van activiteitenspecialist SneekermeerEvents en het geweldige It Foarûnder vol energie samenkomen!

9

Waarom gaat u een evenement bij 't Foarûnder organiseren?

  • Unieke ligging
  • Goed bereikbaar
  • Ruime parkeerfaciliteiten op loopafstand
  • Ruime keuze uit sfeervolle zalen
  • Onbeperkte horecamogelijkheden
  • Kind-, rolstoel- en diervriendelijk
  • Enthousiast en vriendelijk personeel
  • U komt terecht bij een warme horeca familie.
  • Transparante communicatie
  • Werken met vaste partners samen die zorgen voor constante kwaliteit
9

Onze eigen evenementen

Naast het verzorgen van uw evenementen, organiseert It Foarûnder ook eigen evenementen, zoals de jaarlijks terugkerende Sneekweek, 

Winter Wonder Starteiland

Zorg dat vanaf oktober iedere maand het 2e weekend geblokkeerd staat in uw agenda. In de maanden oktober, november, december & Januari worden nieuwe evenementen georganiseerd! Bekijk onze agenda voor de planning van onze eigen evenementen. Wanneer een evenement dichterbij komt, vindt u meer informatie hierover op de nieuwspagina.

Geen evenement is voor ons te klein of te groot!

It Foarûnder verzorgt spraakmakende en originele evenementen voor zowel bedrijven als particulieren. Van een kleine vergadering of een intieme bruiloft tot een groot congres of een extravagant feest… Het kan allemaal bij die nuchtere Friezen.

Een uitgebreide lunch of ongedwongen barbecue tussendoor? Wilt u na afloop overnachten in de buurt? Voldoende parkeerplek voor een grote groep? Wij regelen het allemaal graag voor u. U kunt een dag vol leuke activiteiten combineren met een heerlijke lunch, borrel en/of diner en dat allemaal op één evenementenlocatie! Daarbij houden wij altijd rekening met uw wensen en uw budget.

 

Wilt u een evenement bij ons organiseren? Informeer dan eens vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden! Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een afspraak maken, u laten inspireren en direct een rondleiding krijgen bij één van de gezelligste en meest unieke evenementenlocatie die Friesland u te bieden heeft. 

Offerte aanvragen?

Winter Wonder Starteiland

Hou onze agenda & nieuwspagina in de gaten voor de winterse activiteiten!

CONTACT


It Foarûnder
Kolmarslân 1
8626GH Offingawier
info@starteiland.com

Reserveringen restaurant
Telefoon 0515416712

Offertes voor feesten
Telefoon 0651443801

OPENINGSTIJDEN


Vanaf 20 april 
Zaterdag & Zondag vanaf 10:00 uur 

Mei & September
Woensdag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Vanaf 19 Augustus
woensdag t/m zondag vanaf 10.00 uur

Oktober
Zaterdag & Zondag vanaf 10:00 uur 

Vragen? Let us know!

10 + 5 =