Belevingseiland Starteiland

Teambuilding & bedrijfsuitjes Sneek

Hoe bijzonder is het om een bedrijfsuitje te organiseren op een eiland.  Of het nu gaat om een intiem uitje voor 10 personen of om een groots feest voor 500 personen. Wilt u een zakelijk moment combineren met een teambuildingsactiviteit ? Of juist een groepsactiviteit combineren met een lunch, borrel en / of diner? De familie Vellinga denkt graag met jou me.

Bedrijfsuitje op een unieke locatie

U kunt bij ons alleen komen via onze veerpont of met uw eigen boot. We zitten echt op een eiland op het Sneekermeer. Op het eiland zit restaurant evenementenlocatie it Foarûnder die zorgt voor de culinaire invulling van jouw evenement.

Uiteenlopende activiteiten

It Foarûnder biedt uiteenlopende activiteiten voor een uniek bedrijfsuitje. Zo laat Expeditie Starteiland uw medewerkers op een losse en sportieve manier samenwerken. Staat Out of de Box in teken van cryptische spellen, raadsels, verwarringen, vragen en codes.

De familie Vellinga staat bekend om haar flexibiliteit dus wij kunnen elk evenementen op maat maken. Wilt u bijvoorbeeld een evenement waar een thema centraal staat? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Lekker eten & drinken

Bij ’t Foarûnder houden we van lekker eten. Onze keuken staat bekend om haar aamachtelijke manier van werken, het gebruik van verse, regionale producten. Wij vinden het belangrijk dat iedereen lekker eet, dus ook gasten met persoonlijke wensen en diëten krijgen onze onvoorwaardelijke aandacht. Wij willen namelijk dat iedereen zich bij ons welkom voelt! 

Wat wil je weten?

Groepsactiviteiten

Ontdek ze hier

Culinaire invulling

Ontdek ze hier

Zakelijke bijeenkomsten

Ontdek ze hier