ZAKELIJK

It Foarûnder is dé zakelijke evenementenlocatie van Friesland. inspirerend, op een eiland, onverwachts, Met absoluut een out-of-the-office gevoel factor! Vanaf 4 tot 500 personen biedt ’t Foarunder bijzondere vergader- en congres mogelijkheden. It Foarûnder heeft jarenlange ervaring met het organiseren van zakelijke events op deze bijzondere plek en beschikt over alle nodige faciliteiten. Wij denken graag met u mee om van uw zakelijke evenement een succes te maken!

Vergaderen

Even terugtrekken met collega’s of de nieuwe strategie voor het nieuwe jaar bepalen, op het starteiland kun je zich afsluiten van de buitenwereld. Combineer jouw vergadering met ontspanning of actie door de grote hoeveelheid activiteiten die op het starteiland beschikbaar zijn. Wij beschikken over faciliteiten zoals een scherm, beamer, geluidsinstallatie, flipover en wifi.

Sluit de vergadering af met een van onze activiteiten of een borrel. Natuurlijk is het ook mogelijk om aansluitend te dineren op het eiland of de boot.

Relatiedag

Op zoek naar de perfecte plek om relaties te ontvangen? Het organiseren van een relatiedag is een mooie gelegenheid om bij te praten met jouw klanten, relaties en leveranciers.

It Foarûnder is een unieke en inspirerende locatie op het starteiland in het hart van Friesland.  Met een fantastisch uitzicht over het water waar vele watersporters voorbij komen varen.

Blader ook eens door ons aanbod activiteitenprogramma’s
Zelf een origineel voor de invulling van een zakelijk evenement? Wij gaan graag met jullie om tafel zitten om een programma op maat uit te werken.

Netwerkborrel

It Foarûnder is de evenementenlocatie om uw netwerkborrel te houden. Op onze fraaie, inspirerende locatie en onder het genot van een drankje ontmoet u nieuwe zakenrelaties of vakgenoten. Bij het organiseren van een netwerkborrel, ontzorgen wij u graag volledig.

Wij beschikken over meerdere zalen om de netwerkborrel te houden, elk met een eigen sfeer. U kunt bij ons terecht met kleine en grote groepen, tot een capaciteit tot maar liefst 500 personen. Kies de ruimte en de sfeer die bij uw netwerkborrel past. Zo kunt u een gedeelte van ons restaurant afhuren, of terecht in één van onze aparte ruimtes. Bij mooi weer kunt u voor de netwerkborrel ook terecht op ons terras.

Zakelijk succes begint op de netwerkborrel bij It Foarûnder. Op culinair gebied bieden wij veel mogelijkheden. We bieden een uitgebreid assortiment aan drankjes, en maken uw netwerkborrel graag compleet met bijpassende hapjes. Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Congres / seminar / productpresentatie

Een congres | seminar | product presentatie organiseren op een unieke locatie? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met de ligging in een watergerelateerde omgeving gecombineerd met de professionele uitstraling van de locatie verrast u gegarandeerd uw bezoekers.

Of u nu een groot of klein congres wilt organiseren: Tot 500 personen kunt u bij ons terecht. In onze congreszaal bevindt zich centraal een podium, waardoor iedereen een perfect zicht op het podium heeft. Daarnaast hebben wij alle middelen in huis (beamer, projectiescherm, microfoons en geluidsinstallatie) om uw congres te ondersteunen.

Op culinair gebied is het congres naar wens in te vullen. Wij bieden uitgebreide koffie- lunch- borrel- en dinerfaciliteiten om uw evenement compleet te maken. Hierbij heeft u ook de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te genieten van een hapje of een drankje: ons heerlijke terras maakt dat mogelijk.

Wij helpen u graag met het uitdenken en organiseren van een geslaagd evenement, geheel gebaseerd op uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Nieuwsgierig?

Bezoek ons

Kolmarslân 1
8626 GH Offingawier

Contact ons

05 15 41 67 12 | 06 51 44 38 01

info@starteiland.com

Openingstijden april

Vrijdag t/m zondag geopend vanaf 10:00 uur.