DE MOGELIJKHEDEN

Bij It Foarûnder is (bijna) alles mogelijk! Met onze jarenlange ervaring op deze bijzondere plek is succes gegarandeerd. Blader hieronder door een greep uit ons aanbod. Iets anders in gedachten? We varen graag met je naar het starteiland om hier een evenement op maat uit te werken..

Actief

It Foarûnder organiseert evenementen voor particulieren & bedrijven. Alle activiteiten draaien om samenwerken, samen denken en samen plezier hebben. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje met actie en avontuur? Of juist een dag vol met waterpret voor familie en vrienden? We gaan graag aan de slag om een programma te ontwikkelen dat al je verwachtingen zal overtreffen

Zakelijk

It Foarûnder ligt op het starteiland in het sneekermeer en is uitsluitend te bereiken met een veerpont of eigen boot. Hierdoor heeft u echt een “out of the office” gevoel. Wij hebben breed scala aan vergader arrangementen. Daarnaast heeft It Foarûnder jarenlange ervaring met het organiseren van zakelijke events en beschikt over alle nodige faciliteiten.

Feest!

It Foarûnder biedt een unieke locatie voor bijzondere feesten. Organiseer een feest om nooit te vergeten! Van een intiem familiefeest tot een grootschalig personeelsfeest in bijvoorbeeld een festivalsfeer. Kortom, wij denken graag met je mee!

Culinaire Beleving

It Foarûnder beschikt over een eigen culinair team dat garant staat voor smaak, creativiteit en hoogwaardige kwaliteit. Uw ontbijt, lunch, borrel of diner is voor ons een belangrijk onderdeel van uw evenement.

Wij begrijpen dat eten met liefde en zorg bereid moet worden. Ons team onder leiding van Remco Jorritsma kookt dan ook met passie en toewijding. Wij stemmen de culinaire invulling van uw evenement graag samen met u af op uw doelstelling, thema en wensen.

Nieuwsgierig?

Bezoek ons

Kolmarslân 1
8626 GH Offingawier

Contact ons

05 15 41 67 12 | 06 51 44 38 01

info@starteiland.com

Openingstijden april

Vrijdag t/m zondag geopend vanaf 10:00 uur.