Feest!

Bij It Foarûnder is (bijna) alles mogelijk! Met onze jarenlange ervaring op deze bijzondere plek is succes gegarandeerd. 

Trouwfeest

De mooiste dat van jullie leven wil je als newlyweds beleven op een bijzondere plek. Uiteraard mag er op deze dag als bruidspaar en gasten aan niets ontbreken. Wij nemen jullie zoveel mogelijk uit handen, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten, omringd door familie en vrienden.  Bij ons kan een informele receptie worden gehouden, een sfeervol diner plaats vinden met een spetterend trouwfeest worden afgesloten.

Wij kunnen jullie helpen bij de invulling van de perfecte trouwdag. Van bruidstaart, fotografie, de bloemen tot aan de professionele live band of DJ!

Personeelsfeest

Wilt u dat collega’s elkaar beter leren kennen in een ontspannen setting? Vieren dat uw doelstellingen gehaald zijn? Een feest geven ter ere van een jubileum? Of is er een andere aanleiding om uw (bedrijfs)feest te organiseren? Wij verzorgen uw feest, rekening houdend met uw doelstellingen. Van ontvangst tot aan uw vertrek, met een complete culinaire invulling dat aansluit op uw wensen, gasten en budget.

Familiefeest

Elk jaar is het tijd voor een feestje en wat is dan leuker om uw Verjaardag, familiefeest, trouw jubilieum met familie en vrienden te vieren. Maar het kan ook knap vermoeiend zijn. Herkent u dat als u thuis uw feestje viert? Rennen, vliegen, huis overhoop, dat u zelf constant aan het rennen bent om alle gasten te voorzien van hapjes en drankjes, om ze vervolgens uit te zwaaien en te bedenken dat u niemand eigenlijk echt gesproken hebt?

Deze zorgen ontneemt It Foarûnder u graag. In goed overleg zorgen we ervoor dat uw verjaardag onvergetelijk wordt en dat niemand iets tekortkomt! Maar nog belangrijker: u kunt zelf echt genieten van de middag en / avond! 

Nieuwsgierig?

Bezoek ons

Kolmarslân 1
8626 GH Offingawier

Contact ons

05 15 41 67 12 | 06 51 44 38 01

info@starteiland.com

Openingstijden april

Vrijdag t/m zondag geopend vanaf 10:00 uur.