Uw event op een unieke locatie in Friesland!

It's all about connecting people..

Onze evenementen- en vergaderinglocatie ligt in hartje Friesland op het starteiland in het sneekermeer. Wij beschikken over een café restaurant  & drie multifunctionele zalen, een groot terras aan het water en gratis parkeergelegenheid. Ideaal voor vergaderingen, evenementen, seminars, symposium, bruiloften en (bedrijfs)feesten.

Klinkt dit interessant: laat ons dan doen waar we goed in zijn; uw evenement van A tot Z verzorgen. Ons team denkt graag mee over het programma, culinaire versnaperingen en de uitvoering van het evenement. Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw evenement. 


Vergaderen

It Foarûnder is een unieke vergaderlocatie in hartje Friesland gelegen op het starteiland. De locatie beschikt over een schitterend uitzicht op het sneekermeer. Hierdoor heeft u echt “out of the office” gevoel. 

Wilt u graag een aanvullende activiteit? Dan regelt It Foarûnder dit voor u. It Foarûnder is een uitstekende uitvalbasis voor zowel activiteiten op het water als op het starteiland. 

Wij bieden water activiteiten aan als Rib boot varen, wakeboarden, sloep varen, praamzeilen, skûtsjesilen, valk zeilen. 

 


Bedrijfs of familie uitje organiseren?

Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor uw bedrijfsuitje? Dan bent u bij t ‘Foarûnder op het juiste adres. Onze evenementenlocatie is gelegen op het starteiland in het sneekermeer. Wij hebben zowel binnen- als buitenruimtes beschikbaar tot 500 medewerkers kunt verwelkomen.

It Foarûnder werkt met verschillende partners waarmee we een uniek en spetterend bedrijfsuitje voor uw bedrijf creëren. Het progamma wordt samen met u geheel op maat gemaakt, waarin al uw wensen worden meegenomen. Zo bent u er van verzekerd van een succesvol bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden.

Betreft de activiteiten dit Foarûnder biedt kunt u kiezen voor sportieve water en land activiteiten, maar u heeft ook de mogelijkheid om met onze reddingsloep de friese meren te verkennen. Voor-, tijdens-, na- de activiteiten kunt u natuurlijk een lekker hapje en drankje nuttigen bij It Foarûnder. 


personeelsfeest / receptie

Een personeelsfeest staat of valt met de keuze van de locatie. Voor een locatie die origineel is en alle faciliteiten heeft raden wij graag aan om onze evenementenlocatie eens te bezoeken. Centraal gelegen in Friesland en van alle gemakken voorzien. 

Dus heeft u iets te vieren? of wilt u een groot feest geven ten ere van een jubileum, trouwfeest, of afscheidsreceptie, bedrijfsfeest?

Wij verzorgen uw (bedrijfs)feest van ontvangst tot aan uw vertrek met complete culinaire invulling en entertainment dat aansluit op uw wensen, gasten en budget. Wij denk graag mee om uw wensen te vertalen naar een onvergetelijk (bedrijfs)feest. 


Trouwen

Op deze bijzondere dag van jullie leven mag het jullie als bruidspaar en bruiloftsgasten niets aan ontbreken. Wij nemen zoveel mogelijk uit jullie handen, zodat jullie als bruidspaar onbezorgd kunnen genieten met vrienden en familie. Bij ons kan een sfeervol diner plaatsvinden, een informele receptie en natuurlijk een spetterend trouwfeest. 

It Foarûnder kan zorgen voor een bruidstaart, fotografie, de bloemen tot aan de DJ of een band. 


Culinaire beleving

Uw ontbijt, lunch, borrel of diner is voor ons een belangrijk deel van uw evenement. Wij begrijpen dat eten met liefde en zorg bereid moet worden. Ons team, onder leiding van chefkok Remco Jorritsma, kookt dan ook met passie en toewijding. Wij stemmen de culinaire invulling van uw evenement graag samen met u af op uw doelstelling, thema en wensen. 

Vanuit onze keuken maakt onze keukenbrigade van verse ingrediënten en seizoensgebonden producten de heerlijkste gerechten in welke vorm dan ook. Denk bijvoorbeeld aan een koud/warm buffet, barbecue, sit down dinner of een buffet met foodtruck stijl hapjes.