It Foarûnder

Activiteiten

In samenwerking met onze partners proberen wij voor ieder evenement een passend programma samen te stellen. Kijk snel verder of er een activiteit bij zit die jou bedrijfs/familie uitje compleet maakt! Alle activitetien zijn te combineren met een ontvangst, lunch, borrel of diner

Sinds 1977

Haka Workshop

Een activerende beleving, dat is een Haka workshop: het aanleren en ervaren van Haka, het wereldberoemde fenomeen uit Nieuw Zeeland.Haka workshops zijn voor iedereen die met een groep mensen een energieke, verbindende en originele workshop wil organiseren.Voor teambuilding met uw bedrijf of een sportieve activiteit met uw familie of vrienden, alles is mogelijk.

Wij bieden 3 verschillende workshops:

De ‘kort en krachtig’ workshop is een voornamelijk een energizer die veel geboekt wordt als onderbreking van een vergaderdag of als kick-off van een evenement!Tijdens ‘indrukwekkend en intensief’ workshop beginnen we met een kort stukje achtergrond en geschiedenis waarna we gauw aan de slag gaan met bewegen en de Ka Mate haka. De ‘Ultimate experience’ begint hetzelfde als de workshop van 60 minuten. Hierna krijgt u echter een keuze; we kunnen een tweede korte haka met de groep instuderen, of we maken met de groep ter plekke een korte eigen variant op haka. In deze eigen variant kunnen we zaken verwerken als de (bedrijfs)doelen, hetgeen het team bindt, en wat de groep naar de wereld uit wil stralen! 

Jullie strijden op diverse proeven. Om deze proeven goed te kunnen doorlopen is een combinatie tussen kracht, creativiteit, behendigheid, durf en natuurlijk doorzettingsvermogen essentieel. De proeven zorgen voor echte Robinson beleving. Het winnende team zal tijdens de eilandraad beslissen wie de echte Robinson is. Hieronder vindt u een greep uit de expeditie onderdelen van Expeditie Robinson. 

 •  Vuurproef
 • Constructieopdracht
 • Ontspanningsproef
 • Handboogschieten
 • Smaakproef
 • Geblinddoekt estafette
 • MEGA jenga 

Expeditie Robinson

Escape at the island

Dit spel is een spannend en boeiend variant op de Escape Room. Alleen nu is het starteiland jullie “gevangenis”. Jullie team krijgt verschillende opdrachten waarbij jullie kluizen, flessen, handboeien en sloten proberen te openen. Elk team krijgt een escapekoffer met daarin de opdrachten. Door raadsels, opdrachten en puzzels op te lossen kan jullie team codes ontcijferen. Hebben jullie weleens aan een gebouw geroken? Of met een UV-lamp naar sporen gezocht? Welk team weet alle sloten als eerste alle sloten te openen? En wint dit ontsnappingsspel? Denk out of the box en werk goed samen!

Ontmasker de mol is een stadsspel, waarbij er in teams gestreden wordt voor punten. Maar in elke team is er een “mol”, die de boel probeert te saboteren. Er zijn verschillende uitdagende opdrachten, waarbij er punten voor het team te verdienen zijn. Elk team zal proberen om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Alleen zal “de mol” proberen de boel te saboteren en het punten aantal zo laag mogelijk proberen te houden. Na elk onderdeel moet iedereen aangeven wie “de mol” zou kunnen zijn. En ook hier zijn weer punten mee te verdienen. Ontmasker de mol is een erg leuk spel, waarbij verdenkingen, emoties, inzet en wantrouwen elkaar in een snel tempo afwisselen.  

FACTS: vanaf 10 personen | circa 2,5 uur | € 22,00 p.p.

Ontmasker de Mol

Teambuilding Starteiland

De naam van dit arrangement verraadt zichzelf al. Teambuilding Friesland is een samenwerkingsprogramma. Op een veld staan verschillende teambuildings activiteiten klaar. Deze zullen per team opgelost moeten worden. De opdrachten zijn nog niet zo makkelijk. Dus er moet goed worden samengewerkt. De volgende activiteiten kun je verwachten in dit programma:

Traffic Jam | De BOM | Spinnenweb | Tangram | Lange Ladder | Knoop in touw | Blind Vierkant

Sinds 3 jaar beschikt het Foarûnder over een oude reddingsloep voor +/- 50 personen. Wilt u touren over de Friese meren met uw gezelschap? Wij verhuren de sloep met of zonder schipper ( ervaring vereist ). Voor vertrek krijgt u uitgebreid uitleg over de sloep. Er bevinden zich zwemvesten in de sloep en u kunt maximaal met 50 gasten varen. Wij kunnen voor gevulde koelboxen zorgen 

Prijzen:

 • Per uur € 100,00
 • Per dag deel € 225,00 
 • Gehele dag € 350,00
 • Schipper per dagdeel € 75,00

Relaxed Sloepvaren

Skutsjesilen / Praamzeilen

Wilt u een spannende wedstrijd, een dagje lekker relaxed zeilen.  Zeilen is de manier om uw klanten of personeel op een ongedwongen manier beter te leren kennen. Zeilen is je overgeven aan de elementen. Het weer, water en de wind. Een dag op het water, afgesloten met een gezellige borrel of bbq, geeft het gevoel van vrijheid . Of het nu mooi weer is met weinig wind, of een stevige bries met af en toe een bui. Een dag op het water is altijd uniek. Er kunnen maximaal 12 gasten op een praam of een skutsje.

 

Zin in adrenaline rush? Op het sneekermeer is een snelvaart gebied waar u met schipper Jim super hard kan varen! Er kunnen maximaal 7 mensen op de sloep en een rit duurt ong. 15 – 20 minuten. Leuk als break tijdens een dag vergaderen! Of als uitje met je vrienden. 

Prijzen:

 • Per uur € 185,- 

Rib Varen!

Let’s Work Together!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.